garuda gems slot server singapore depo 25 bonus 25

Prices are excl. VAT

Sport

Sport & äventyr

Tidigare har det varit få förunnat med tillgång till en Power ascender. Pris och vikt har stått i vägen för att de ska vara lämpliga för hobbyverksamhet.

Mr Ronin erbjuder nu en lätt, snabb och smidig ascender för dig som inte enbart behöver en i ditt yrke.

En MR400 lyfter 400 lbs (181 kg) och kan vid en nödsituation användas för lyft av 250 kilo. Maskinen är lätt att använda och den kan användas till många spännande aktiviteter.

Arbetar du på ett klättergym eller driver ett äventyrscenter? Tycker du om att fotografera från svårtillgängliga platser? Är du nyfiken på att ta dig ner och upp i en grotta eller glaciärspricka men är ingen klätterexpert? Har du eller din vän funktionsnedsättningar som gör det svårt att delta i vissa aktiviteter eller nå svårtillgängliga plaster? Det finns många tillfällen då man behöver hjälp med att ta sig upp och ned. Med en Ronin Power ascender är det nu möjligt att göra sådant som tidigare var väldigt svårt eller extremt dyrt.

Värt att tänka på

Fördelen med denna bärbara ”rep-winch” är att ju längre rep du tar med, desto högre kan du klättra, hissa materiel eller lyfta andra. Ett batteri räcker till 250 meters klättring rakt upp.

Att vara på höjd eller befinna sig på större djup är inte helt ofarligt. Säkerheten måste alltid var med i planeringen av aktiviteterna. Val av rep, infästning i sele och repens ankarpunkter är bara några av de saker som måste vara rätt.

 

 

Spelunking

Att gå ner i ett spännande hål i marken är förhållandevis lätt. Svårare är det att komma upp. Med en Power Ascender behöver du inte längre ställa dig frågan - HUR tar jag mig upp?

image description

image description

Action Sports

En del driver med mer avancerade saker på sin fritid.

image description

image description

Glaciärsprickor

Det är alltid spännande att finna och utforska hålrum långt ned. Samtidigt bör man alltid säkra en snabb exit.

image description

image description

Fotografering

Det kan vara attraktivt att fotografera på svårtillgängliga platser. Vill du dessutom återvända? Låt repet hänga kvar så är det enkelt att koppla in din Power Ascender vid nästa tillfälle.

image description

image description

Turism

Ge turisterna upplevelserika minnen från fantastiska byggnader, berg eller gruvor och låt dem uppleva spänning under säkra förhållanden.

image description

image description

Äventyrsparker

Behöver du ett hjälpmedel då banan ska byggas ut eller underhållas? Kanske ska du införa en ny upplevelse för besökare: att hissas högt upp hängande i ett rep? Vill du ha back up ifall något oväntat sker samt underlätta för besökare med funktionsnedsättning? En Power Ascender skapar möjligheter för dig själv och andra.

image description

image description