garuda gems slot server singapore depo 25 bonus 25

Prices are excl. VAT

Service & Uppgraderingar

Service till ett Fast pris

Årlig kontroll och service är ett återkommande gissel, men Mr Ronin gör det enkelt för dig.

Ett fast pris:
Endast 550 Euro för en komplett service. Detta gäller för maskiner köpta från Mr Ronin och Mr Ronin's samarbetspartners.

I servicen ingår rengöring, funktionskontroll och byte av alla slitagedelar inne i maskinen. En Ronin ascender är mycket slitstark och har en väl genomtänkt konstruktion och funktion.  Just därför är service- och reservdelskostnaderna låga jämfört med liknande maskiner på marknaden.

OBS! För maskiner som inte införskaffats genom Mr Ronin eller någon av dess samarbetspartners är servicekostnaden betydligt högre.

 

Frakten ansvarar du som kund för.
Låt oss undvika onödiga transportskador. För att ascendern’s garantier skall fortsätta gälla krävs att maskinen skickas i sin originalkartong förpackad i det foam/skum den levererades. Alternativt i den Ronin Hard Case som vanligtvis tillhör ascendern.

SNABB OCH ENKEL SERVICE

Vi kontaktar dig 11 månader efter köptillfället och ger er en liten "heads up" inför en ev. service. Detta för att ni ska kunna planera er verksamhet utifrån serviceperioden.
Vi räknar med att transporten tar 2 - 4 dagar enkel väg beaktat var er verksamhet är lokaliserad.
Vi genomför servicen omedelbart vid ankomst och det tar sannolikt inte mer än en dag.

UPPGRADERINGAR

UPPGRADERINGAR

Vi arbetar med ständiga förbättringar – och dina tankar är viktiga!
Användare av våra produkter hör ibland av sig med förslag till förbättringar och intressanta idéer för framtida modeller. Mr Ronin är lyhörd och tar till sig det som sägs. Dela gärna med er av era erfarenheter och tankar. – info@mrronin.com.

 

Nyheter om uppgraderingar finner du under NYHETER.