garuda gems slot server singapore depo 25 bonus 25

Prices are excl. VAT

Myndigheter

SPECIELLA BEHOV

Inom yrkesgrupperna Försvarsmakt, Polis och Räddningstjänst uppstår ibland behov av att hissa någon eller något. Likaså kan personal nödgas ta sig an svårtillgängliga områden på höjden och bredden. Inte sällan tungt lastade.

Redan idag finns mycket bra och speciellt anpassade Power ascenders för detta. Dock kan prislappen vara en begräsning sett till behovet.

Utan att tumma på kvalitet och funktion, har ett team duktiga och erfarna ingenjörer, lyckats få fram en batteridriven Power Ascender till lägre köp- och driftskostnad. Det ger möjlighet för varje enhet att öka personalens verkningsgrad i operationsområdet tack vare fler Power Ascenders.

Insatser på hög nivå

MR400 är en trogen medhjälpare som väger relativt lite, är snabb och kan transporteras väl förpackad i en stryktålig väska. Mr Ronin's Pro Kit är egentligen en - Grab Bag - för den som med kort varsel kan behöva en ascender. Den hjälper dig att maximera genomförandet av säkra, snabba materiellyft, räddningsaktioner, avancerade insatser på höjd och under mark samt i trånga utrymmen.

Mr Ronin erbjuder möjligheten till ett nytt sätt att tänka, planera och genomföra insatser på hög nivå.

image description

image description

image description

image description

image description

Begränsa inte dina möjligheter

Låt inte en tung winch med relativt kort wire begränsa dina möjligheter att arbeta på djupet. Med en MR400 når du djupet av din fulla replängd.

Med ett nyutvecklat multifäste, TF4, kan Power ascendern användas på tripoder med både runda och kantiga ben.

Fästet väger endast 0,4 kilo och monteras på under 2 minuter. Att fästa och säkra ascendern på fästet tar runt 30 sekunder.

image description

Se gärna tekniska data på produktsidan, filmer och 3D-animeringar som visar både användning och funktion. I vårt bildgalleri går det även att se hur olika yrkesgrupper eller privatpersoner använder en MR400 i sin vardag.