Prices are excl. VAT

Professionellt

PÅ HÖJD - UNDER MARK – I SLUTNA UTRYMMEN

Under allt för många år har vi som arbetar i miljöer där man behöver hjälp med att hissa någon, något eller att själv förflytta sig med mycket utrustning i en tre-dimensionell värld, sökt prisvärda lösningar för att spara resurser. Inget är visserligen omöjligt för den erfarne så länge personlig fysik är på topp och man har obegränsat med tid. Men visst har väl de flesta av oss önskat sig ha tillgång till en effektiv Power ascender?

Det finns några väldigt bra Power ascenders på marknaden, men tyvärr till en kostnad som gör att man ibland har svårt att räkna hem kostnaden.

Utan att tumma på kvalitet och funktion, har ett team duktiga och erfarna ingenjörer nu lyckats få fram en ascender som är betydligt billigare att köpa in och att äga än liknande produkter på marknaden.
Team Ronin erbjuder dessutom, med säkerhet, den mest prisvärda servicen i världen.

 

Halvera kostnaden vid införskaffandet av en power ascender, eller, köp dubbelt så många med samma budget. En ascender gör att personalen får mer energi över till annat arbete. Verkningsgraden ökar markant. Arbetspassen blir inte lika tunga och projekten mer lönsamma.

 

Mr Ronin föreslår:

Skaffa personalen var sin ascender och gör jobbet fortare.

Tävla inte längre om kontrakt genom att erbjuda ”lägsta pris”. Erbjud istället att lösa uppgiften snabbare än andra. Ingen tycker om säkerhetsavspärrningar som hindrar trafik, fotgängare eller entreprenörer som måste stå still och vänta på att ni ska bli klara.

Här är tid verkligen pengar!

 

 

En MR400 är en trogen medhjälpare. Den väger relativt lite, är snabb och transporteras väl förpackad i en stryktålig väska.

Mr Ronin's Pro Kit (Professionell Kit) är den ultimata produkten för professionella.

Mr Ronin erbjuder ett nytt sätt att tänka, planera och genomföra insatser på hög nivå.

Exempel på användningsområden

NYTÄNKANDE

Mr Ronin ser hur denna Power ascender kan komma att förändra många arbetssätt som idag utövas med helt annan utrustning. Ett exempel är dem som arbetar med hjälp av tripoder och winchar för att ta sig ned i mansluckor.

Arbetsdjupen för dessa winchar är begränsade till wirens fasta längd. Med en MR400 nås de djup som medtagna rep medger.

Tänk nytt, tänk smart och arbeta effektivt.

Rope Access
Telekom
Vindkraft
Riggning
Slutna utrymmen
Professionell fotografering
Geo-Forskning
Via Ferrata
Arborist
Action Parks

Reparbete

Under flera år har proffsen använt Power Ascenders för att arbeta snabbare och mer effektivt. Mr Ronin vill nu erbjuda fler företagare och yrkesmän ökad tillgång till dessa maskiner.

image description

image description

Vindkraft

Denna arbetsmiljö är utmanande på flera sätt. Dels varierar kraftverkens höjd och storlek. Många står på land, men antalet ute till havs växer ständigt. Vissa är helt nya och därmed high tech på insidan, men fortfarande svårklättrade på utsidan. En Power Ascender underlättar bladinspektioner, reparationer och annat reparbete.

image description

image description

Telekom

Höjden på masterna varierar. Storleken på länkar, moduler, stag och israsskydd skiljer sig. Väder och vind växlar. Något som däremot förblir är vikten av kunna hissa föremål upp och ned stabilt utan att det slår i masten. Inget får skadas. Att då säkerställa arbetet, sommar som vinter, med en Power Ascender är det bästa tänkbara.

image description

image description

Rigging

Mr Ronin har vid flera tillfällen utfört svåra montage på höjd där personalen använt sig av dubbla Power Ascenders, en i vardera änden av det objekt som hissas på plats. Resultatet blir en jämn och stabil installation.

image description

image description

Professionella fotografer och nyhetsteam

TV och Nyhetsreportrar blir allt djärvare i sin rapportering. Kameramän skall upp på höjd eller ned under jord. Att ha med ett komplett - Pro Kit, kan vara fördelaktigt. Inom filmindustrin görs ofta avancerade tagningar i svår miljö. Personal och utrustning måste komma säkert på plats. För dessa situationer kan Mr Ronin hyra ut en maskin samt tillstå med säkerhetsansvarig operatör.

image description

image description

Slutna utrymmen

Mr Ronin har ett smidigt maskinfäste för Tripoder. Genom att använda rep och en Power Ascender istället för Winsch ökar dina möjligheter till avancerade tillträden, snabb evakuering och tung räddning. Med en MR400 nås de djup som medtagna rep medger. Tänk nytt, tänk smart och arbeta säkrare!

image description

image description

Geo Forskning

För dem som måste ge sig ned i gruvhål eller schakt har denna Power Ascender "öppnat nya dörrar". Aldrig tidigare har möjligheterna till ett så flexibelt, snabbt och enkelt tillträde varit större. Mr Ronin levererar rep som är 500 meter långa. Det tar dig endast 11 minuter att komma upp från en halv kilometers djup. Allt som behövs för att klara detta, kan bäras för hand.

image description

image description

Via Ferrata

En Power Ascender underlättar vid byggandet av nya leder. Den är dessutom bra om en person gör sig illa eller inte kommer vidare från sin position. Det kan vara bra att ha sin egen lösning i en smidig väska på plats då räddningstjänsten kanske har långt att åka.

image description

image description

Arborist

Det blir mycket upp och ned på en dag vid klättring i höga träd och få är så goda repklättrare som just Aboristerna. Men varför tacka nej till ett hjälpmedel som sparar kraft? En MR400 Power Ascender är stark, klarar rep med upp till 13 mm i diameter och går att använda till mer än bara klättring.

image description

image description