garuda gems slot server singapore depo 25 bonus 25

Prices are excl. VAT

MR400 Ascender

EN STARK & SNABB POWER ASCENDER

Lyfter 400 lbs (181 kg) och väger endast 11kg (med batteri.)

En maskin som prismässigt revolutionerar marknaden för batteridrivna power ascenders och därmed skapar ökad tillgänglighet – för fler!

Denna maskin är framtagen för att klara tunga laster under längre tid i tuff miljö. Trots det är den en av de lättaste maskinerna på marknaden, smidig att använda och riktigt snabb.

Med Maxlast accelererar den från noll till full fart på endast 1.2 sekunder och håller sedan jämn fart så länge det finns kraft i batteriet. Motorn är extremt stark och man varken hör eller märker någon skillnad oavsett last.

Ascendern är gjord och certifierad för 181 kg, men klarar 250 vid t.ex. räddningsaktioner eller liknande nödfall.

MR400 specielt utvecklad

Maskinen har medvetet utvecklats med en, icke - Mid Rope Attachment funktion. Det vill säga att man inte kan kliva av eller på repet vart som helst med sin ascender. Istället matar man in repets ena ände genom maskinen och där efter påbörjas klättringen.

Upp och ned körs genom att ändra riktning på gasreglaget. Ren nedfirning under en längre sträcka,  görs med en friktionsbroms. Man drar i ett handtag och repet går baklänges genom maskinen. Är man riktigt tungt lastad kan nedfirningshastigheten finjusteras.

Man matar in repets ena ände som passerar 2.5 varv runt drivaxeln och ut genom maskinen. Denna lösning minskar maskinslitaget avsevärt. Reservdelskostnaderna för en MR400 är minimala jämfört med andra populära maskiner som använder det skovelhjul som möjliggör Mid Rope Attachments. Rep fulla av sand, grus eller betongsedement sliter inte på Ronin-ascendern's axel på samma sätt som på ett utanpåliggande – rope grab system hjul . Detta kommer att spara dig tiotusentals kronor i service och slitagedelar.

image description

image description

image description

Rep DIAMETrar 11 - 13 MM

Mr Ronin tvingar dig inte att köpa speciellt framtagna rep. En MR400 Power ascender klarar olika typer av rep i diametrar mellan 11 - 13 mm, du kan alltså med stor sannolikhet använda dem du redan har. Däremot rekommenderas rep med låg elasticitet, helst < 2 %.

Edelweiss W-Line, är ett rep vi rekommenderar. Vi och många av våra kunder har stor erfarenhet av det som vi gärna delar med oss av.

image description

image description

Se gärna teknisk data på - produktsidan, filmer och 3D-animeringar som visar både användning och funktion.